Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

Πολλοί υποστηρίζουν ότι όταν άτομο αποκτήσει ξαφνικά υπέρμετη εξουσία , δε γνωρίζει τον τρόπο να την διαχειριστεί ορθά. Ακριβώς , το ίδιο συνέβη και με τον προεδρό μας , τον Λ.Σκόρδα .Καλό θα ήταν , όμως , να κρίνουμε τη συνολική πορεία του στην ομάδα μας .
Αρχικά, δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι ο Λάμπρος είναι ένας από έμας .Άρρωστος οπαδός του Άρη και βγαλμένος απο τα σπλάχνα του Super 3 .Εχεί κλάψει , θρηνήσει και πονέσει για το θεό του πολέμου και εχει αφιερώσει αρκετές ώρες από τη ζωή του για αυτό το κίτρινο σαράκι το οποίο ονομάζεται Άρης Θεσσαλονίκης 1914 . Κατάφερε να βγάλει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο εντάσσοντάς την στο άρθρο 44 και ξεπληρώνοντας χρέη προηγούμενων κλεπταποδόχων ( βλ. Ζαχουδάνη , Γράντα κ.α στο μακρό κατάλογο των χαμένων αρειανών παραγοντίσκων ) .Επιπλέον , έφερε στην ομάδα αξιόλογους προπονητές Χατζάρας ( αρειανός και παρεξηγημένος ) , Αναστόπουλος , Όγιος και Μπάγεβιτσς .Επιπρόσθετα , παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως Κόκε, Χαβίτο , Κάλβο , Κόστα, Γκαρσία και όχι παλτά ( βλ. παίκτες χάντμπολ με πακτωλό χρημάτων , ξέρεις εσύ Αρειανέ ) . Παράλληλα , ο Άρης απέκτησε φωνή , πείσμα και δυναμική ( Χαριλάου γεμάτο , εκδρομές , εισιτήρια εκτός έδρας , διαμαρτυρίες εναντίον των σφαγών της διαιτησίας και οι παρἀγοντες των ομάδων των Αθηνών αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι δεν είμαστε το μαγαζάκι τους για να ικανοποιούν τις μεταγραφικές τους ορέξεις ) . Τέλος , η δημιούργία της Λέσχης , τα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο και οι δραστηριότητες της ομάδας ( ενιαίος Άρης , ποδόσφαιρο , καλαθοσφαίριση , πετοσφαίριση , Α.Σ και Λέσχη ) έδωσαν την εντύπωση ότι οι ημέρες της Β΄Εθνικής πέρασάν ανεπιστρεπτί.
Γελαστήκαμε, Λάμπρο ; Μας ζάλισε ο προεδρικός θώκος ; Οι αποτυχιες φέρνουν γκρίνια ; Ο καλός καπετάνιος που αιωρείται ; Τις πταίει ; Αναπάντητα ερωτήματα.
Απο την άλλη , είσαι ο άνθρωπος ο οποίος οδήγεισαι την αγαπημένη μας ομάδα στη Β΄Εθνικη , διεπληκτίστηκε με όσους μιλάνε ελληνικά , ισπανικά και πορτογαλέζικα , εκκρεμούν εις βάρος σου δικαστικές μάχες και απο τις υπόλοιπες ομάδες θεωρήσαι persona no grante . Τη μια ημέρα λες ότι πουλας τον Αβραάμ 4 εκατομύρια ( ειδάλλως του κόβεις την μπάλα ) και την άλλη τον πουλάς με 2. Εκδιωχνείς τον Ν.Ματθαίου απο τη διοικηση , έχεις τεταμένες σχέσεις με τον Κόντη - Αγγελάκη και συγκεντρώνεις όλες τις εξουσίες στο πρόσωπό σου.Ξέρεις πόσους παίκτες έθεσες σε καραντίνα ; Αβ.Παπαδόπουλος , Ρ.Γκιάρο , Κ.Νεμπεγλέρας , Δ.Καρατζιοβαλής ( ευτυχώς έκανε υπομονή και επέστρεψε ) , Παπάζογλού ( αρειανός απο κούνια και καταλήγει στο μισητό αντίπαλο ) , Στρατηλάτης ( ταλέντο , χάθηκε ; ) και τώρα έρχεται ο Κόκε.
Λάμπρο , σταμάτα !Η ιστορία σε έκρινε , το ίδιο και ο λαός του Άρη.Βάλε νερό στο κρασί σου και βοήθα την ομάδα που αγαπάς να ξεφύγει απο το αδιέξοδο!Μη δίνεις τροφή στους εχθρούς μας!Άρης είσαι...Περήφανος Μακεδόνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες


Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ...